A projektről

Unipark Buda Lakópark

Az Unipark Buda lakópark az egykori Griff Hotel helyén, annak teljeskörű átépítésével készül Budán a XI. kerületben, Bartók Béla út és a Somogyi út találkozásánál. A beruházás keretében a szerkezeten kívül minden megújul és tökéletesen megfelel majd az újépítésű, modern, energiatakarékos társasházakkal szemben támasztott követelményeknek. Az eljárásnak köszönhetően pedig az új lakások ára verhetetlen. Az alaprajzok kialakítása, a lakóegységek mérete ideális a dinamikus nagyvárosi élethez és az értékteremtő befektetéshez.

Kényelmes lakás és tökéletes otthon

Az Uniparkban tökéletes otthonra lelsz, akár az első saját lakásod szeretnéd megtalálni, akár a családalapításhoz közös fészket keresitek.  Ha ide költözöl, tengernyi szolgáltatás vár majd, legyen szó sportolásról, bevásárlásról, szórakozásról vagy a napi ügyintézésről. A XI. kerület frekventált részén készülő ingatlantól 5 perc alatt – akár gyalog is – mindent elérhetsz. A közelben található parkoknak és zöld területeknek köszönhetően a természet csak karnyújtásnyira lesz tőled. A páratlan panorámához még az otthonod sem kell elhagyni, hiszen a felsőbb emeletekről a kilátás a budai hegyekre vagy a városra minden évszakban lenyűgöző. Tervezéskor a lendületes városi életstílust vettük figyelembe és az épület adottságait kihasználva alakítottuk ki az alaprajzokat. Cél, hogy kiváló árfekvés mellett, elegendő és kényelmes életteret biztosítsunk a mindennapi élethez. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen bútorozható, jól élhető és gazdaságosan fenntartható lakásokat alakítottunk ki.

Kiváló befektetés:

Saját lakást vásárolni mindig jó befektetés, de akkor igazi érték, ha nem csak otthont biztosít, hanem a környék fejlődésének köszönhetően értéke folyamatosan növekszik. Az Unipark Buda közelében hamarosan új irodák, bevásárlóközpont és szórakoztató komplexumok kerülnek átadásra a Budapest One projekt keretében, mely garanciát jelent a megvásárolt lakások folyamatos értéknövekedésére.

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

1115 Budapest, Bartók Béla út 152. +36 30 182 4400 hello@uniparkbuda.hu Facebook
Műszaki leírás Adatvédelemi tájékoztató